Het lijkt erop dat je geen mobiel apparaat gebruikt. Klik hier als je liever de reguliere website bezoekt.

Master Onderwijskunde

Lesgeld
€ 425,00 p/m
Beoordeling
Diploma
Master-getuigschrift
Studielast  
60 EC's
Niveau
Hbo-master
Erkenningen  
nvao , Ministerie van OCW

Master Onderwijskunde

Ben je actief betrokken bij de ontwikkeling/uitvoering van bedrijfsopleidingen? Wil je kennis opdoen over opleidingskunde, onderwijsmanagement en didactiek? Vind je de discussie over kwaliteit in onderwijs interessant? Volg dan de Master Onderwijskunde!

Jouw voordelen

  • NTI is erkend door Ministerie van OCW
  • Officieel erkend masterdiploma
  • Inclusief vakliteratuur
  • Inclusief 16 praktijkbijeenkomsten
  • In 2 jaar af te ronden

Inhoud en carrière

In dit praktijkgerichte programma op hbo-masterniveau leer je in twee jaar alles op het gebied van onderwijskunde, -beleid, -ontwikkeling en didactiek. In het laatste jaar kun je jouw specialisatie (HRD en bedrijfsopleidingen of Onderwijs) kiezen.

In samenwerking met Hogeschool NCOI

NTI verzorgt de Master Onderwijskunde in samenwerking met Hogeschool NCOI. De Master Onderwijskunde van NCOI is geaccrediteerd door de NVAO. Hierdoor ben jij ervan gegarandeerd dat deze masteropleiding voldoet aan alle kwaliteitseisen, perfect aansluit bij de arbeidsmarkt en internationaal erkend is. 

Erkende mastertitel: Master of Education (MEd)

De Master Onderwijskunde is geaccrediteerd door de NVAO en voldoet daarmee aan de meest recente kwaliteitseisen van het ministerie van OCW. Als je de opleiding met goed gevolg afrondt, ontvang je het wettelijk erkende getuigschrift Master Onderwijskunde en mag je de titel Master of Education (MEd) voeren. Het getuigschrift wordt afgegeven door Hogeschool NCOI. Hogeschool NCOI is in het kader van de WHW (Wet op het hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek) bevoegd om graden (Bachelor/Master) te verlenen.

Hoe rond ik de master af?

Je rondt de masteropleiding af met een afstudeeropdracht. Je krijgt een persoonlijke afstudeerbegeleider toegewezen, die volledig gespecialiseerd is in jouw werkgebied. De afstudeerbegeleider ondersteunt en begeleidt je naar een optimaal resultaat. Je staat er dus niet alleen voor.

Examenkosten

De examenkosten worden samen met het lesgeld in rekening gebracht. Je betaalt lesgeld en examenkosten volgens de door jou gekozen betaalfrequentie. Je doet pas examen wanneer jij er klaar voor bent.

De examenkosten bedragen € 100,83 per maand.

Lesgeld

Termijnen 24 Maanden
Lesgeld per termijn € 425,00
  • Inschrijfgeld en dossiervorming € 150,-
  • * is het aanbevolen studietempo

Korting op software, hardware en meer via Surfspot!

surfspot websiteAls je studeert bij NTI krijg je hoge kortingen op officiële software, hardware en andere ICT-producten via Surfspot. Zo kun je bijvoorbeeld 80% korting krijgen op Office, tot 50% korting op Photoshop en heb je een virusscanner vanaf €5,-. Dat maakt studeren bij NTI nog voordeliger.

Leven lang leren krediet: Nu studeren, straks betalen

Lenen via DUO mogelijk stickerWil jij deze opleiding heel graag volgen, maar heb je daar het geld niet voor? Dan hebben we goed nieuws, je kunt het les- en examengeld bij DUO tegen zeer gunstige voorwaarden lenen. Zo kun je direct aan jouw opleiding beginnen. Na je studie heb je 15 jaar de tijd om terug te betalen. Lees meer over de actie

Studiegids ontvangen

Je ontvangt de gids binnen enkele minuten in je mailbox.

Vul postcode en huisnummer in

Er zijn geen straat en plaatsnaam gevonden voor deze postcode. Je kunt je straat en plaatsnaam handmatig aanpassen.

Om je te helpen bij jouw studiekeuze kunnen wij je via e-mail of telefoon benaderen. Door dit formulier te verzenden geef je hier toestemming voor, je toestemming kun je ieder moment weer intrekken. Bekijk ook gerust onze privacyverklaring.

^ Terug naar boven

Bekijk de desktopweergave van nti.nl