Het lijkt erop dat je geen mobiel apparaat gebruikt. Klik hier als je liever de reguliere website bezoekt.

Studeren bij NTI

Welkom bij NTI

Ben je toe aan een carrièreswitch of ben je op zoek naar een leuke hobby, waarmee je écht wat kunt bereiken? Dan ben je daarvoor bij NTI aan het juiste adres. NTI helpt je graag bij het bereiken van jouw doel!

Lees meer over NTI

Daarom FlexibelStuderen®

  1. Erkende opleidingen, bekende naam
  2. Studeren met veel persoonlijk contact
  3. Voordelig studeren, transparant over kosten

Wil jij studeren op een manier die echt bij jou past? Kies dan voor FlexibelStuderen® van NTI. Want bij NTI maakt het niet uit wat voor type student je bent. Met FlexibelStuderen® studeer je op jouw moment en op jouw manier. Maar er is meer. 

Bekijk alle voordelen van FlexibelStuderen®

Erkende opleidingen

Bij NTI ben je verzekerd van erkende, waardevolle opleidingen. De opleidingen van NTI zijn wettelijk erkend door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen. Dit betekent dat je een officieel diploma krijgt als je de opleiding afrondt. NTI is lid van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO). De NRTO heeft in overleg met de Consumentenbond de inschrijfvoorwaarden samengesteld die gelden bij de opleidingen van NTI.

Lees meer over erkende opleidingen

Binnenkijken bij NTI

Ben je benieuwd naar het gebouw waar NTI zich in bevindt? Volg dan een virtuele tour door ons gebouw.

Meer over de virtuele tour

FlexibelStuderen® bij NTI

Bij NTI kun jij studeren wanneer het jou uitkomt. Je start met een opleiding wanneer jij dat wilt. Je bepaalt zelf waar en wanneer je studeert in een online leeromgeving. Zo kun jij een opleiding goed combineren met een drukke baan, hobby’s en gezinsleven.

Lees meer over FlexibelStuderen®

Demo Online Leeromgeving

Bij NTI studeer je met een online leeromgeving. Ben je benieuwd hoe de online leeromgeving eruit ziet?

Bekijk hier de gratis demo

Vrijstellingen

Overweeg je te starten met een HBO-opleiding van Hogeschool NTI of een MBO-opleiding van het NTI MBO-College? Maar wil je eerst weten of je voor een aantal modules van de opleiding van jouw keuze vrijstelling aan kunt vragen? Dan kun je op een aantal manieren een vrijstellingsverzoek indienen.

Lees meer over Vrijstellingen

^ Terug naar boven

Bekijk de desktopweergave van nti.nl