Het lijkt erop dat je geen mobiel apparaat gebruikt. Klik hier als je liever de reguliere website bezoekt.

Bel gerust 071 750 10 10

Kort HBO-programma Pedagogisch beleidsmedewerker

Lesgeld
€ 290,00 p/m
Certificaat
NTI-certificaat
Studielast  
6 EC's
Niveau
Hbo

Kort HBO-programma Pedagogisch beleidsmedewerker

Vanaf 2019 dient elke kinderopvang- en peuterspeelzaalorganisatie een pedagogisch beleidsmedewerker en coach te hebben. De functie kan gesplitst worden in Pedagogisch Beleidsmedewerker en Pedagogisch Coach. Met deze branche-erkende opleiding Pedagogisch beleidsmedewerker kinderopvang speel je in op grote vraag naar pedagogisch beleidsmedewerkers. De praktijkgerichte opleiding stoomt je klaar om in een kinderopvang of peuterspeelzaal de professionaliteit van medewerkers te vergroten en een pedagogisch beleidsplan op te stellen. Iets voor jou? Start vandaag nog en rond de opleiding al in 3 maanden af!

Jouw voordelen

 • Branche-erkende opleiding
 • In 3 maanden af te ronden
 • Inclusief praktijkbijeenkomst
 • Veelgevraagde functie in de kinderopvang
 • Inclusief vakliteratuur

Het studieprogramma

In het studieprogramma kun je zien uit welk vak of welke vakken de opleiding bestaat. De studiepunten geven een indicatie van de omvang per vak. De studiepunten zijn vermeld volgens de Europese standaard (EC's of ECTS).

Kort HBO-programma Pedagogisch beleidsmedewerker 8595

Bij deze opleiding kun je 6 EC's halen, onderverdeeld in de volgende vakken:

Studieprogramma

Inleidende fase
 • Pedagogisch beleid in de kinderopvang
  6 EC

Hoe rond ik de opleiding af?

Je sluit het korte hbo-programma af met een digitaal tentamen.

Elke dag digitaal examen doen

Je kunt zelf bepalen waar en wanneer je examen wilt doen. Het merendeel van de examens bij NTI wordt dagelijks digitaal op tal van locaties door heel Nederland afgenomen. En als je een keer niet direct voor je examen slaagt, kun je snel weer een herexamen inplannen. Dit biedt jou optimale flexibiliteit! Lees meer over de digitale examens.

NTI-certificaat

Wanneer je het hbo-programma met voldoende resultaat hebt afgerond, ontvang je een certificaat van Hogeschool NTI. Hogeschool NTI is erkend door het Ministerie van Onderwijs en is in het kader van de WHW (Wet op het hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek) bevoegd om graden (Bachelor/Master) te verlenen.

Examenkosten voor het Kort HBO-programma Pedagogisch beleidsmedewerker

De examenkosten worden samen met het lesgeld in rekening gebracht. Je betaalt lesgeld en examenkosten volgens de door jou gekozen betaalfrequentie. Je doet pas examen wanneer jij er klaar voor bent.

De examenkosten bedragen € 33,33 per maand.

Lesgeld

Termijnen 3 Maanden
Lesgeld per termijn € 290,00
 • Inschrijfgeld en dossiervorming € 50,-
 • 5% korting bij betaling ineens
 • * is het aanbevolen studietempo

Korting op software, hardware en meer via Surfspot!

surfspot logoAls je studeert bij NTI krijg je hoge kortingen op officiële software, hardware en andere ICT-producten via Surfspot. Zo kun je bijvoorbeeld 80% korting krijgen op Office, tot 50% korting op Photoshop en heb je een virusscanner vanaf €5,-. Dat maakt studeren bij NTI nog voordeliger.

Studiegids ontvangen

Je ontvangt de gids binnen enkele minuten in je mailbox.

Om je te helpen bij jouw studiekeuze kunnen wij je via e-mail of telefoon benaderen. Door dit formulier te verzenden geef je hier toestemming voor, je toestemming kun je ieder moment weer intrekken. Bekijk ook gerust onze privacyverklaring.

^ Terug naar boven

Bekijk de desktopweergave van nti.nl