Het lijkt erop dat je geen mobiel apparaat gebruikt. Klik hier als je liever de reguliere website bezoekt.

Fitness opleiding

Is sport voor jou een must in je leven? En lijkt het je leuk om anderen te motiveren om het beste uit zichzelf te halen? Dan is een fitness opleiding van NTI misschien wel iets voor jou! De fitness opleidingen van NTI gaan verder dan alleen een trainingsschema opstellen en het uitleggen van apparatuur. Als fitnessdocent leer je omgaan met het maken van programma’s op fysiek en mentaal vlak. Je hebt bij NTI de keuze uit verschillende fitness opleidingen, neem snel een kijkje!

Opleiding Studietempo Studieniveau  
Fitness Trainer (Level 1)  6 maanden  MBO Niveau  Lees meer »
Basisopleiding Fitnessinstructeur  6 maanden  MBO Niveau  Lees meer »

Overige fitness opleidingen

Naast de opleidingen tot fitnessdocent biedt NTI ook een aantal andere opleidingen aan binnen de sportbranche. Je kunt hierbij denken aan de opleidingen sportmassage, sportpsychologie en de cursus gezond en fit. Wil je een overzicht van alle NTI-opleidingen in het vakgebied sport? Kijk dan eens bij het interessegebied Voeding, gezondheid en sport.

Studieadviesgesprek

Wil je zeker weten dat je de juiste fitness opleiding kiest die bij jou past? Meld je dan gratis aan voor een vrijblijvend studieadviesgesprek. Het gesprek kan telefonisch, per webcam of bij het NTI in Leiden plaatsvinden. Meld je nu aan!

^ Terug naar boven

Bekijk de desktopweergave van nti.nl