Het lijkt erop dat je geen mobiel apparaat gebruikt. Klik hier als je liever de reguliere website bezoekt.

Avondopleidingen HBO

Wil jij graag in de avonduren een erkende HBO-opleiding volgen? De hbo avondopleidingen van Hogeschool NTI zijn in dat geval de ideale uitkomst. Met een opleiding van NTI heb je de mogelijkheid om 's avonds in je eigen tempo te studeren. Door de combinatie van online en klassikaal onderwijs kun jij met jouw vragen altijd terecht op het online forum.

Ben jij op zoek naar een HBO-opleiding voor in de avond? Heb je een gezin of werk je fulltime en is daarom een avondopleiding ideaal voor jou? NTI bied jou de kans om 's avonds op je eigen tempo te studeren. Kijk snel bij de onderstaande HBO avondopleidingen en vind een opleiding die bij je past:

Avondopleiding HBO (studietempo 48 maanden)

Meer HBO avondopleidingen

Naast de bovenstaande avondopleidingen biedt NTI nog een een aantal avondopleidingen op HBO-niveau aan. Bekijk hier het volledige overzicht van hbo avondopleidingen. Heb je behoefte aan wat extra begeleiding tijdens je studie? Kies dan voor de klassikale avondopleidingen van NTI. Een overzicht van de klassikale opleidingen vind je hier.

Studieadviesgesprek

Ben je er nog niet uit welke HBO avondopleiding jou het meest aanspreekt? Meld je dan aan voor een vrijblijvend en gratis studieadviesgesprek. Het studieadviesgesprek kan telefonisch, per webcam of bij het NTI in Leiden plaatsvinden. Meld je nu aan!

^ Terug naar boven

Bekijk de desktopweergave van nti.nl