Het lijkt erop dat je geen mobiel apparaat gebruikt. Klik hier als je liever de reguliere website bezoekt.

Duits voor beginners

50% korting + Cadeau naar keuze
Lesgeld
€ 17,30 p/m
Beoordeling
Certificaat
NTI-certificaat
Studielast  
4 uur/week

Duits voor beginners

Wil jij in korte tijd Duits leren? De cursus Duits voor beginners geeft je de mogelijkheid om je niet alleen in Duitsland verstaanbaar te maken, maar ook in Zwitserland, Oostenrijk, Scandinavië en Oost-Europa. Schrijf je daarom nu in de voor de cursus Duits voor beginners van NTI als je naar deze landen op vakantie gaat of hier zaken mee doet. In de cursus Duits zul je Duits leren op beginnend niveau. Je gaat aan de slag met woorden, het vormen van zinnen en Duitse grammatica. Na afloop van de cursus Duits beheers je ruim 1.500 Duitse woorden en kun je corresponderen en boeken, tijdschriften en kranten lezen. Meer weten? Vraag onze gratis studiegids aan!

Jouw voordelen

  • Praktijkgerichte cursus
  • Beste prijs-kwaliteitverhouding
  • Erkende onderwijsinstelling
  • Elke dag starten
  • Bepaal je eigen studietempo

Krijg ik een certificaat?

Heb je de cursus Duits voor beginners afgerond? Dan kun jij een certificaat aanvragen voor € 35,75. Een mooie aanvulling op je cv én een bevestiging van jouw prestatie! Weet je nu al zeker dat je een certificaat wil na afronding? Vink dit dan aan bij inschrijving en ontvang € 10,- korting op het certificaat!

Doorstromen na de cursus Duits voor beginners

Na het afronden van de cursus Duits voor beginners heb je alle basiskennis in huis. Wil je de Duitse taal nog beter onder de knie krijgen en nog meer Duits leren? Start dan met de cursus Duits voor gevorderden. Je zult dan op een hoger niveau Duits leren. Als oud-student van het NTI ontvang je 15% korting op het lesgeld van deze gevorderdencursus! Heb je in je werk te maken met Duitstalige relaties? Dan kun je ervoor kiezen om de Spoedcursus Zakelijke communicatie Duits van 2 maanden te volgen of de beroepsopleiding Zakelijke communicatie Duits van 6 maanden. Ook hiervoor ontvang je 15% korting op het lesgeld. 

Lesgeld

Termijnen 12 Maanden
Lesgeld per termijn € 46,10
Nu met 50% korting € 23,05

Andere mogelijkheden:

  • 8 Maanden: € 69,15 € 34,58
  • 16 Maanden: € 34,60 € 17,30
  • De inschrijfkosten zijn € 35,-
  • 5% korting bij betaling ineens
  • * is aanbevolen studietempo

Korting op software, hardware en meer via Surfspot!

surfspot websiteAls je studeert bij NTI krijg je hoge kortingen op officiële software, hardware en andere ICT-producten via Surfspot. Zo kun je bijvoorbeeld 80% korting krijgen op Office, tot 50% korting op Photoshop en heb je een virusscanner vanaf €5,-. Dat maakt studeren bij NTI nog voordeliger.

Nu cadeau naar keuze bij inschrijving

Profiteer nu van een cadeau geheel naar keuze. Je kunt kiezen uit ruim 70 producten of uitjes. Kies jij een Rituals cadeaubon, een leuk tijdschrift of breid je liever je keukenset uit? 

Welkomstcadeau naar keuze bij NTI

Zorg dat je er op tijd bij bent, want op = op. Lees meer over de actie

Studiegids ontvangen

Je ontvangt de gids binnen enkele minuten in je mailbox.

Vul postcode en huisnummer in

Er zijn geen straat en plaatsnaam gevonden voor deze postcode. Je kunt je straat en plaatsnaam handmatig aanpassen.

Om je te helpen bij jouw studiekeuze kunnen wij je via e-mail of telefoon benaderen. Door dit formulier te verzenden geef je hier toestemming voor, je toestemming kun je ieder moment weer intrekken. Bekijk ook gerust onze privacyverklaring.

^ Terug naar boven

Bekijk de desktopweergave van nti.nl