Het lijkt erop dat je geen mobiel apparaat gebruikt. Klik hier als je liever de reguliere website bezoekt.

HAVO (losse vakken)

Examentraining ter voorbereiding op de

HAVO staatsexamens

50% korting + Cadeau naar keuze
Lesgeld
€ 29,03 p/m
Beoordeling
Studielast  
6 uur/week

HAVO (losse vakken)

Wil jij alsnog je HAVO-diploma halen? Dan ben je bij het NTI aan het goede adres! Je kunt je diploma snel en eenvoudig compleet maken met de losse vakken die het NTI aanbiedt. Deze opleiding is ook zeer geschikt wanneer je extra kennis wilt opdoen over een van de aangeboden vakken. De opleiding is inclusief lesmateriaal, examentraining en een inspirerend boek.

Jouw voordelen

  • Examentraining
  • Beste prijs-kwaliteitverhouding
  • Erkende onderwijsinstelling

Haal je HAVO-diploma met deze NTI-studie

Het staatsexamen wordt eenmaal per jaar afgenomen door het College van Examens. Het examen is vrijwel altijd verdeeld in een centraal schriftelijk examen en een college-examen (mondeling). Voor meer informatie over het examen kun je terecht op de website van de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) onder de button examens. Hier staat alle informatie die van belang is, zowel over de procedure die gehanteerd wordt, als over de inhoud van het examen zelf.

De studie HAVO is inclusief examentraining

Een examentraining is (bij voldoende belangstelling) onderdeel van de HAVO-opleiding. Tijdens de examentraining wordt door een vakdocent feedback gegeven op het examen dat je thuis hebt gemaakt. Afhankelijk van het vak dat je gekozen hebt, zal de inhoud van de examentraining verschillen. Bij Engels is het trainen van het mondelinge examen bijvoorbeeld een belangrijk onderdeel. Tevens kun je vragen stellen en weet je wat je tijdens het examen kunt verwachten.

Let op!

Om deel te mogen nemen aan het staatsexamen HAVO (losse vakken) in 2021 dien je je vóór 31 december 2020 aan te hebben gemeld via DUO.

Lesgeld

Termijnen 3 Maanden
Lesgeld per termijn € 154,80
Nu met 50% korting € 77,40

Andere mogelijkheden:

  • 8 Maanden: € 58,05 € 29,03
  • De inschrijfkosten zijn € 35,-
  • 5% korting bij betaling ineens
  • * is aanbevolen studietempo

Korting op software, hardware en meer via Surfspot!

surfspot websiteAls je studeert bij NTI krijg je hoge kortingen op officiële software, hardware en andere ICT-producten via Surfspot. Zo kun je bijvoorbeeld 80% korting krijgen op Office, tot 50% korting op Photoshop en heb je een virusscanner vanaf €5,-. Dat maakt studeren bij NTI nog voordeliger.

Nu cadeau naar keuze bij inschrijving

Profiteer nu van een cadeau geheel naar keuze. Je kunt kiezen uit ruim 70 producten of uitjes. Kies jij een Rituals cadeaubon, een leuk tijdschrift of breid je liever je keukenset uit? 

Welkomstcadeau naar keuze bij NTI

Zorg dat je er op tijd bij bent, want op = op. Lees meer over de actie

Studiegids ontvangen

Je ontvangt de gids binnen enkele minuten in je mailbox.

Vul postcode en huisnummer in

Er zijn geen straat en plaatsnaam gevonden voor deze postcode. Je kunt je straat en plaatsnaam handmatig aanpassen.

Om je te helpen bij jouw studiekeuze kunnen wij je via e-mail of telefoon benaderen. Door dit formulier te verzenden geef je hier toestemming voor, je toestemming kun je ieder moment weer intrekken. Bekijk ook gerust onze privacyverklaring.

^ Terug naar boven

Bekijk de desktopweergave van nti.nl