Het lijkt erop dat je geen mobiel apparaat gebruikt. Klik hier als je liever de reguliere website bezoekt.

Lerarenbeurs: subsidie voor je NTI-opleiding

lerarenbeursaanvraagBen jij leraar en wil je jouw vakkennis uitbreiden of je ergens in specialiseren? Leraren in het primair- voortgezet-, middelbaar en hoger beroepsonderwijs kunnen bij DUO een Lerarenbeurs aanvragen. Je kunt hiermee een HBO bachelor- of masteropleiding van NTI nog voordeliger doorlopen. De aanvraagperiode loopt van 1 april 2021 t/m 15 mei 2021. Je kunt de beurs ook aanvragen als je al met een opleiding bent begonnen.

Alle HBO bacheloropleidingen     Alle masteropleidingen

Wat krijg je vergoed?
De Lerarenbeurs komt je tegemoet in de kosten van les- en collegegeld, studiemiddelen en eventuele reiskosten. Ook jouw werkgever wordt niet vergeten en kan een vergoeding krijgen om hiermee eventuele vervanging tijdens studieverlof te bekostigen. 

Ben jij een bevoegd leraar en wil je graag een HBO bachelor- of masteropleiding volgen? Vergroot je professionaliteit bij NTI! NTI heeft een ruim aanbod erkende opleidingen. Je studeert flexibel voor een erkend diploma, ideaal om te combineren naast je functie in het onderwijs. Lees hier meer over de Lerarenbeurs en FlexibelStuderen® bij NTI.

Lerarenbeurs aanvragen
Voor het schooljaar 2021-2022 loopt de aanvraagronde van 1 april 2021 t/m 15 mei 2021. De beurs wordt toegekend per onderwijssector en op volgorde van binnenkomst. Is jouw aanvraag in 2020 afgewezen door het bereiken van het subsidieplafond? Dan krijgt jouw aanvraag voorrangWees er dus snel bij! Je kunt de beurs digitaal aanvragen via Mijn DUO. Wil je nagaan of je in aanmerking komt of meer weten over de Lerarenbeurs? Bekijk de info op de website van DUO.

 

 

^ Terug naar boven

Bekijk de desktopweergave van nti.nl