Het lijkt erop dat je geen mobiel apparaat gebruikt. Klik hier als je liever de reguliere website bezoekt.

E-learning wint aan populariteit

Uit het 22e bedrijfsopleidingen- en trainingenonderzoek van NIDAP blijkt dat e-learning aan populariteit wint. Human Resourcemanagers en opleidingsverantwoordelijken kiezen niet langer massaal voor traditionele leervormen zoals ‘klassikaal leren’. Bij organisaties met opleidingsbudgetten boven een miljoen euro wordt minder dan de helft van het opleidingsbudget aan klassikaal leren uitgegeven. Zij combineren klassikaal leren steeds vaker met blended learning (een combinatie van klassikaal en e-learning) en besteden ook een groter deel van het opleidingsbudget aan e-learning.

Het nieuwe studeren begint bij het NTI

De opleidingen van het NTI maken gebruik van het blended learning concept: het nieuwe studeren.

Het nieuwe studeren is de ideale combinatie tussen online en klassikaal onderwijs. Dankzij het nieuwe studeren is het mogelijk om op elk gewenst moment van het jaar te starten met een opleiding van het NTI.

Tijdens de studie maak je gebruik van moderne studiemethodes, waaronder e-modules, interactieve opdrachten en video-instructies. Échte studieboeken blijven daarbij een belangrijk onderdeel uitmaken van jouw opleiding. Je hebt toegang tot de digitale leeromgeving waar je huiswerk inlevert en contact onderhoudt met studenten en docenten. Door de zorgvuldig afgestemde combinatie van online en klassikaal onderwijs bepaal jij zelf waar, wanneer en in welk tempo jij studeert.

Lees het volledige artikel op de website van Nidap.

^ Terug naar boven

Bekijk de desktopweergave van nti.nl