Het lijkt erop dat je geen mobiel apparaat gebruikt. Klik hier als je liever de reguliere website bezoekt.

Corona-update: alle opleidingen gaan gewoon door

Bij NTI werken wij er hard aan om ons onderwijs zoveel mogelijk als gebruikelijk door te laten gaan. Gelukkig kunnen vrijwel al onze opleidingen gewoon van start en kunnen onze studenten grotendeels door met hun studie. NTI is tenslotte de uitvinder van FlexibelStuderen®. Bij NTI studeer je waar en wanneer jij wilt, dus ook thuis op de bank. Bij de start van je opleiding krijg je toegang tot de online leeromgeving en sturen we jouw studieboeken op. Via de online leeromgeving volg je webinars, maak je opdrachten en test je jouw kennis. Hierin onderhoud je ook contact met je docent en medestudenten.

Klassikale opleidingen
Onze klassikale hbo- en mbo-opleidingen gaan ook van start zoals gepland. De klassikale bijeenkomsten worden echter voorlopig niet op locatie gegeven. Tot die tijd bieden wij hier een gelijkwaardig alternatief voor aan. Ook bij een klassikale opleiding kun je flexibel studeren via de online leeromgeving en hoeft jouw studie niet stil te staan. Neem gerust contact op als je meer wilt weten over onze klassikale opleidingen.

corona update thuis studeren

Wat betekent dit voor jou als toekomstig student?

Je kunt gewoon starten met de opleiding van je keuze. Omdat onze opleidingen grotendeels uit e-learning en zelfstudie met studieboeken bestaan, kun je gemakkelijk vanuit huis studeren. De online begeleiding van jouw docent en mentor komt in deze situatie goed van pas. Eventuele bijeenkomsten worden online aangeboden of verplaatst naar een beter moment, indien dit voor het behalen van de leerdoelen nodig is.  

Meer over FlexibelStuderen® bij NTI

Wat betekent dit voor jou als je nu al bij NTI studeert?

Zoals aangegeven op Mijn NTI gaan de fysieke lessen niet altijd door op de manier waarop je dat gewend bent. We bieden hier een gelijkwaardig alternatief voor aan, zoals het verplaatsen van lessen of faciliteren van lessen op afstand. Digitale examens kunnen op de meeste locaties in Nederland weer worden afgenomen, maar het aantal plaatsen is beperkt. Je kunt de examens ook zelf, kosteloos, op een later moment inplannen. Er zijn nog genoeg dingen die jij sowieso kunt blijven doen. Zoals:

  • Studeren via de online leeromgeving
  • Studeren uit de lesboeken
  • Examens voorbereiden
  • Papers en (eind)opdrachten maken

Loop je op dit moment stage, dan adviseren wij je de richtlijnen van het stagebedrijf te volgen.

Uiteraard gaan wij flexibel om met de gevolgen van deze situatie voor jou als student. Bijvoorbeeld wanneer een uitgestelde les buiten jouw studietijd plaatsvindt. Wij zullen dit op individueel niveau bekijken. Bij belangrijke wijzigingen over jouw studie houden wij je per e-mail en via Mijn NTI op de hoogte. Heb je vragen, dan kun je uiteraard zoals gebruikelijk terecht bij onze klantenservice en mentoren.

^ Terug naar boven

Bekijk de desktopweergave van nti.nl