Het lijkt erop dat je geen mobiel apparaat gebruikt. Klik hier als je liever de reguliere website bezoekt.

MBO Basisopleiding Ondernemer retail

25% Korting
Lesgeld
€ 56,06 p/m
Diploma
NTI-diploma
Studielast  
10 uur/week
Niveau
Mbo

MBO Basisopleiding Ondernemer retail

Droom jij van een eigen kledingwinkel, bloemenzaak of restaurant? Deze mbo basisopleiding is bedoeld voor mensen die willen weten of een beroep als ondernemer retail iets voor hen is. Je volgt een aantal vakken uit de volledige MBO-opleiding Ondernemer retail, maar hoeft geen stage te lopen. Tijdens de basisopleiding maak je kennis met een groot deel van de werkzaamheden die komen kijken bij het ondernemerschap. Denk hierbij aan het beheren van de financiën, het maken van beleid voor de marketing van jouw onderneming en het leidinggeven aan personeel. Lijkt jou het werk van een ondernemer retail interessant? Start vandaag nog met de mbo basisopleiding Ondernemer retail!

Jouw voordelen

 • In 9 maanden af te ronden
 • Geen vooropleiding nodig
 • Inclusief lesmateriaal

Studieprogramma

De volgende onderwerpen komen aan bod tijdens de basisopleiding:

 • Marketingstrategieën in de retail
 • Politieke, juridische, demografische en maatschappelijke ontwikkelingen m.b.t. het ondernemen
 • Commerciële samenwerkingsvormen
 • Arbeidsnormen
 • Leiderschapsstijlen
 • Conflicthantering

Hoe rond ik de mbo basisopleiding af?

Je rondt de mbo basisopleiding Ondernemer retail af met 2 theorie-examens: Commercieel beleid en marketing en Personeelsbeleid.

Digitale examens volgens de nieuwste mbo-norm

Het NTI MBO-college biedt de MBO Basisopleiding Ondernemer retail aan volgens de nieuwste mbo-norm. Dat betekent dat voor deze basisopleiding nieuwe examens zijn gemaakt. De examens worden digitaal op locatie afgenomen. Dit is dagelijks mogelijk op tal van locaties door heel Nederland. Je kunt zelf bepalen waar en wanneer je digitaal examen wilt doen voor de MBO Basisopleiding Ondernemer retail. Lees meer over hoe digitaal examineren in de praktijk werkt en waar je de testcenters kunt vinden.

Ontvang een NTI-diploma

Na succesvolle afronding van de mbo basisopleiding ontvang je een diploma van het NTI MBO-College. Een waardevol diploma van een erkende onderwijsinstelling dat goed aansluit op jouw toekomstige baan!

Doorstuderen?

Na het afronden van je mbo basisopleiding Ondernemer retail kun je doorstromen naar de volledige mbo-opleiding Ondernemer retail niveau 4. Deze opleiding voldoet aan de nieuwste wettelijke eisen die door het Ministerie van Onderwijs zijn vastgesteld.

Examenkosten MBO Basisopleiding Ondernemer retail

De examenkosten worden samen met het lesgeld in rekening gebracht. Je betaalt lesgeld en examenkosten volgens het door jou gekozen studietempo. Je krijgt vervolgens twee keer zo lang de tijd om je studie af te ronden, zonder extra kosten. Je doet dus pas examen wanneer jij er klaar voor bent.

De examenkosten bedragen € 18,89 per maand op basis van het aanbevolen studietempo.

Lesgeld

Termijnen 9 Maanden
Lesgeld per termijn € 74,75
Nu met 25% korting € 56,06
 • Inschrijfgeld en dossiervorming € 50,-
 • 5% korting bij betaling ineens
 • * is het aanbevolen studietempo

Korting op software, hardware en meer via Surfspot!

surfspot logoAls je studeert bij NTI krijg je hoge kortingen op officiële software, hardware en andere ICT-producten via Surfspot. Zo kun je bijvoorbeeld 80% korting krijgen op Office, tot 50% korting op Photoshop en heb je een virusscanner vanaf €5,-. Dat maakt studeren bij NTI nog voordeliger.

Studiegids ontvangen

Je ontvangt de gids binnen enkele minuten in je mailbox.

Om je te helpen bij jouw studiekeuze kunnen wij je via e-mail of telefoon benaderen. Door dit formulier te verzenden geef je hier toestemming voor, je toestemming kun je ieder moment weer intrekken. Bekijk ook gerust onze privacyverklaring.

^ Terug naar boven

Bekijk de desktopweergave van nti.nl