Het lijkt erop dat je geen mobiel apparaat gebruikt. Klik hier als je liever de reguliere website bezoekt.

MBO Basisopleiding Begeleider specifieke doelgroepen

25% Korting
Lesgeld
€ 142,91 p/m
Diploma
NTI-diploma
Studielast  
15 uur/week
Niveau
Mbo

MBO Basisopleiding Begeleider specifieke doelgroepen

Als begeleider van doelgroepen ben je verantwoordelijk voor het wel en wee van jouw cliënten. Je zorgt ervoor dat de cliënten zich op hun gemak voelen en dat zij een zinvolle dagbesteding hebben, maar je grijpt ook in wanneer het minder gaat. Spreekt dit waardevolle en belangrijke werk je aan? Schrijf je dan nu in voor de mbo basisopleiding Begeleider specifieke doelgroepen van het NTI MBO-College! Je hebt geen vooropleiding nodig en hoeft geen stage te lopen. Na afronding van de basisopleiding kun je de opgedane kennis meteen toepassen in de praktijk of direct doorstromen naar de volledige mbo-opleiding.

Jouw voordelen

 • Alleen bij NTI te volgen
 • Iedere dag starten
 • Officiële vakliteratuur

Studieprogramma

De volgende onderwerpen komen aan bod tijdens de basisopleiding:

 • Methodisch begeleiden
 • Communicatie
 • Ondersteunen
 • Organisatie
 • Deskundigheidsbevordering en
  kwaliteitszorg

Examens van de mbo basisopleiding Begeleider specifieke doelgroepen

De mbo basisopleiding Begeleider specifieke doelgroepen bevat 2 theorie-examens.

Digitale examens volgens de nieuwste mbo-norm

Het NTI MBO-college biedt de MBO Basisopleiding Begeleider specifieke doelgroepen aan volgens de nieuwste mbo-norm. Dat betekent dat voor deze basisopleiding nieuwe examens zijn gemaakt. De examens worden digitaal op locatie afgenomen. Dit is dagelijks mogelijk op tal van locaties door heel Nederland. Je kunt zelf bepalen waar en wanneer je digitaal examen wilt doen voor de MBO Basisopleiding Begeleider specifieke doelgroepen. Lees meer over hoe digitaal examineren in de praktijk werkt en waar je de testcenters kunt vinden.

Ontvang een NTI-diploma

Na succesvolle afronding van de mbo basisopleiding ontvang je een diploma van het NTI MBO-College. Een waardevol diploma van een erkende onderwijsinstelling dat goed aansluit op jouw toekomstige baan!

Doorleren na een mbo basisopleiding

Na het afronden van je mbo basisopleiding Begeleider specifieke doelgroepen kun je doorstromen naar de volledige mbo-opleiding Begeleider specifieke doelgroepen. Deze opleiding voldoet aan de nieuwste wettelijke eisen die door het Ministerie van Onderwijs worden ingevoerd.

Examenkosten MBO Basisopleiding Begeleider specifieke doelgroepen

De examenkosten worden samen met het lesgeld in rekening gebracht. Je betaalt lesgeld en examenkosten volgens het door jou gekozen studietempo. Je krijgt vervolgens twee keer zo lang de tijd om je studie af te ronden, zonder extra kosten. Je doet dus pas examen wanneer jij er klaar voor bent.

De examenkosten bedragen € 28,33 per maand op basis van het aanbevolen studietempo.

Lesgeld

Termijnen 6 Maanden
Lesgeld per termijn € 285,80
Nu met 25% korting € 214,35

Andere mogelijkheden:

 • 9 Maanden: € 190,55 € 142,91
 • Inschrijfgeld en dossiervorming € 50,-
 • 5% korting bij betaling ineens
 • * is het aanbevolen studietempo

Korting op software, hardware en meer via Surfspot!

surfspot logoAls je studeert bij NTI krijg je hoge kortingen op officiële software, hardware en andere ICT-producten via Surfspot. Zo kun je bijvoorbeeld 80% korting krijgen op Office, tot 50% korting op Photoshop en heb je een virusscanner vanaf €5,-. Dat maakt studeren bij NTI nog voordeliger.

Studiegids ontvangen

Je ontvangt de gids binnen enkele minuten in je mailbox.

Vul postcode en huisnummer in

Er zijn geen straat en plaatsnaam gevonden voor deze postcode. Je kunt je straat en plaatsnaam handmatig aanpassen.

Om je te helpen bij jouw studiekeuze kunnen wij je via e-mail of telefoon benaderen. Door dit formulier te verzenden geef je hier toestemming voor, je toestemming kun je ieder moment weer intrekken. Bekijk ook gerust onze privacyverklaring.

^ Terug naar boven

Bekijk de desktopweergave van nti.nl