Het lijkt erop dat je geen mobiel apparaat gebruikt. Klik hier als je liever de reguliere website bezoekt.

Certificaat Beveiliging C

25% Korting
Lesgeld
€ 62,63 p/m
Diploma
Branchediploma
Niveau
Mbo

Certificaat Beveiliging C

Heb je het diploma beveiliger op zak en wil je een stapje hoger? Als coördinator beveiliging stuur jij een team beveiligers aan, los je problemen op en ben je het aanspreekpunt voor medewerkers en opdrachtgevers. Tijdens de opleiding word je klaargestoomd voor de vier examens Coördinator beveiliging van de SVPB. Je maakt kennis met wetten waarmee je als coördinator beveiliging te maken kunt krijgen en doet kennis op over risico’s en risicobeperking. Enthousiast? Vraag de studiegids aan voor meer info.

Jouw voordelen

  • Officieel erkend SVPB-certificaat
  • Inclusief studiemateriaal
  • Beste prijs-kwaliteitsverhouding
  • In 6 maanden af te ronden
  • Elke dag starten

Hoe rond ik de vakopleiding af?

Je rondt de vakopleiding Certificaat Beveiliging C af met 4 theorie-examens, die afgenomen worden door de SVPB. Als je de examens met een voldoende hebt afgesloten, ontvang je het branche-erkende certificaat Beveiliging C van de SVPB. Voor meer informatie over de examenkosten verwijzen wij je graag naar de website van de SVPB.

Doorstromen na de vakopleiding

De MBO-opleiding Coördinator beveiliging sluit goed aan op deze vakopleiding. Heb je het certificaat Beveiliging C gehaald, dan kun je doorstromen naar deze MBO-opleiding. Je krijgt dan vrijstelling voor de theorie-examens die je al hebt behaald.

Lesgeld

Termijnen 6 Maanden
Lesgeld per termijn € 83,50
Nu met 25% korting € 62,63
  • Inschrijfgeld en dossiervorming € 50,-
  • 5% korting bij betaling ineens
  • * is het aanbevolen studietempo

Korting op software, hardware en meer via Surfspot!

surfspot logoAls je studeert bij NTI krijg je hoge kortingen op officiële software, hardware en andere ICT-producten via Surfspot. Zo kun je bijvoorbeeld 80% korting krijgen op Office, tot 50% korting op Photoshop en heb je een virusscanner vanaf €5,-. Dat maakt studeren bij NTI nog voordeliger.

Studiegids ontvangen

Je ontvangt de gids binnen enkele minuten in je mailbox.

Vul postcode en huisnummer in

Er zijn geen straat en plaatsnaam gevonden voor deze postcode. Je kunt je straat en plaatsnaam handmatig aanpassen.

Om je te helpen bij jouw studiekeuze kunnen wij je via e-mail of telefoon benaderen. Door dit formulier te verzenden geef je hier toestemming voor, je toestemming kun je ieder moment weer intrekken. Bekijk ook gerust onze privacyverklaring.

^ Terug naar boven

Bekijk de desktopweergave van nti.nl