Het lijkt erop dat je geen mobiel apparaat gebruikt. Klik hier als je liever de reguliere website bezoekt.

Master of Business Administration (MBA)

Lesgeld
€ 440,00 p/m
Beoordeling
Diploma
MBA-getuigschrift
Studielast  
65 EC's
Niveau
Hbo-master
Erkenningen  
nvao , Ministerie van OCW

Master of Business Administration (MBA)

Wil jij een stevige stap in je carrière zetten? Dan is de opleiding Master of Business Administration bij NTI University of Applied Sciences dé perfecte keuze voor jou.

Jouw voordelen

 • Erkend MBA-getuigschrift
 • Inclusief praktijkdagen en webinars
 • Uitstekend beoordeeld
 • Studeren in je eigen tempo
 • Inclusief vakliteratuur

Deze opleiding biedt een belangrijke verdieping in je strategisch denkvermogen en een breed bedrijfskundig kader. De MBA-opleiding van NTI is geaccrediteerd door de NVAO en staat nationaal en internationaal garant voor kwaliteit en kennis op het gebied van management. Enthousiast? Vraag de gratis studiegids aan.

Studieprogramma

Tijdens de MBA komen de volgende onderwerpen aan bod:

 • Masterclass Operations Management
 • Masterclass HRM
 • Masterclass Marketingmanagement
 • Masterclass Financieel Management
 • Masterclass Informatiemanagement
 • Masterclass Internationaal ondernemen en innoveren
 • Masterclass Strategisch Management.
 • Action Learning Project
 • Afstudeeronderzoek

 

Naast de masterclasses volg je ook webinars en expertsessies.

Erkende MBA-opleiding

Erkening hbo opleiding nwDe MBA-opleiding van NTI is geaccrediteerd door de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO). Dat houdt in dat je verzekerd bent van een kwalitatief hoogwaardige opleiding. Je sluit de masteropleiding af met het officiële NVAO-geaccrediteerde getuigschrift 'Master of Business Administration (MBA)' van NTI University of Applied Sciences. Hiermee heb je het recht de officiële graad MBA achter je naam te voeren. De NVAO borgt op onafhankelijke wijze de kwaliteit van het hoger onderwijs in Nederland en Vlaanderen. Dit doet zij door middel van het beoordelen van opleidingen en het verlenen van een keurmerk. Daarnaast draagt de NVAO bij aan de bevordering van deze kwaliteit.

Examens van de MBA

Tijdens je Master of Business Administration beoordelen vakdocenten van het MBA-docententeam je werk. Deze docenten zijn werkzaam in verschillende profit- en non-profitorganisaties en maken gebruik van de meest recente vakliteratuur. Hierdoor zijn zij in staat je werk deskundig te beoordelen en het van goede en betrouwbare feedback te voorzien. Je kennis wordt getoetst middels schriftelijke opdrachten. Deelname aan de praktijkbijeenkomsten, inclusief voor- en eindopdracht, is verplicht.

Lesgeld

Termijnen 24 Maanden
Lesgeld per termijn € 440,00
 • Inschrijfgeld en dossiervorming € 100,-
 • * is het aanbevolen studietempo

Korting op software, hardware en meer via Surfspot!

surfspot websiteAls je studeert bij NTI krijg je hoge kortingen op officiële software, hardware en andere ICT-producten via Surfspot. Zo kun je bijvoorbeeld 80% korting krijgen op Office, tot 50% korting op Photoshop en heb je een virusscanner vanaf €5,-. Dat maakt studeren bij NTI nog voordeliger.

Leven lang leren krediet: Nu studeren, straks betalen

Lenen via DUO mogelijk stickerWil jij deze opleiding heel graag volgen, maar heb je daar het geld niet voor? Dan hebben we goed nieuws, je kunt het les- en examengeld bij DUO tegen zeer gunstige voorwaarden lenen. Zo kun je direct aan jouw opleiding beginnen. Na je studie heb je 15 jaar de tijd om terug te betalen. Lees meer over de actie

Studiegids ontvangen

Je ontvangt de gids binnen enkele minuten in je mailbox.

Vul postcode en huisnummer in

Er zijn geen straat en plaatsnaam gevonden voor deze postcode. Je kunt je straat en plaatsnaam handmatig aanpassen.

Om je te helpen bij jouw studiekeuze kunnen wij je via e-mail of telefoon benaderen. Door dit formulier te verzenden geef je hier toestemming voor, je toestemming kun je ieder moment weer intrekken. Bekijk ook gerust onze privacyverklaring.

^ Terug naar boven

Bekijk de desktopweergave van nti.nl