Het lijkt erop dat je geen mobiel apparaat gebruikt. Klik hier als je liever de reguliere website bezoekt.

Master Management and Innovation

Lesgeld
€ 495,00 p/m
Diploma
Master-getuigschrift
Studielast  
60 EC's
Niveau
Hbo-master
Erkenningen  
nvao , Ministerie van OCW

Master Management and Innovation

Ben jij een hoger opgeleide professional op het gebied van management, organisatie, strategie, innovatie en verandering en wil je een stevige stap in je carrière zetten? Kies dan voor de praktijkgerichte Master Management en Innovatie van NTI.

Jouw voordelen

 • NTI is erkend door Ministerie van OCW
 • Wettelijk erkend masterdiploma
 • Inclusief vakliteratuur
 • Inclusief praktijkbijeenkomsten
 • Uitstekend te combineren met een baan

Inhoud en carrière

Met de Master Management en Innovatie ontwikkel je je op de terreinen die relevant zijn voor succesvol innovatiemanagement: organisatie, strategie, innovatie en verandering. Is jouw organisatie in staat om juist te reageren op belangrijke interne en externe veranderingen? Hoe vertaal je nieuwe werkwijzen naar jouw organisatie? En hoe krijg je voldoende draagvlak binnen de organisatie om deze innovaties effectief uit te voeren? Na afloop van de opleiding mag je de graad MA voeren.

Het studieprogramma

In het studieprogramma kun je zien uit welke masterclasses de opleiding bestaat. De studiepunten geven een indicatie van de omvang per vak. De studiepunten zijn vermeld volgens de Europese standaard (EC's of ECTS).

Master Management and Innovation 6021

Bij deze opleiding kun je 60 EC's halen, onderverdeeld in de volgende vakken:

Jaar 1

In jaar 1 ga je aan de slag met de fundamentele kennis en vaardigheden op het gebied van management en innovatie. Je sluit jaar 1 af met een integrale opdracht, waarbij je de verbinding legt tussen de 4 Masterclasses.

Inleidende fase
 • MC Innovatiemanagement
  6 EC
 • MC Strategisch Management
  6 EC
 • MC Innovatie en Design Thinking
  6 EC
 • MC Business Development
  6 EC
 • MMI In De Praktijk Fase I
  0 EC

Jaar 2

In jaar 2 van de Master Management en Innovatie combineer je je opgedane kennis en ervaring uit het eerste jaar voor een verdere verdieping. Je volgt 2 Masterclasses en een Masterclass naar keuze: Verandermanagement, Persoonlijk Leiderschap of Projectmanagement. Je sluit je master af door middel van een eindscriptie. Een persoonlijke scriptiebegeleider begeleidt je hierbij.

Hoofdfase
 • MC Communicatie van Innovatie
  6 EC
 • MC Digitale Technologie en Innovatie
  6 EC
 • Keuzemasterclass
  6 EC
 • MMI In De Praktijk Fase II
  0 EC
 • Beroepsproduct Master Management en Innovation
  5 EC
 • Afstuderen
  13 EC

In samenwerking met Hogeschool NCOI

NTI verzorgt de masteropleiding Management & Innovation in samenwerking met Hogeschool NCOI. De Master Management & Innovation van NCOI is geaccrediteerd door de NVAO. Hierdoor ben jij ervan gegarandeerd dat deze masteropleiding voldoet aan alle kwaliteitseisen, perfect aansluit bij de arbeidsmarkt en internationaal erkend is.

Erkende mastertitel: Master of Arts (MA)

De Master Management and Innovation is geaccrediteerd door de NVAO en voldoet daarmee aan de meest recente kwaliteitseisen van het Ministerie van Onderwijs. Als je de opleiding met goed gevolg afrondt, ontvang je het wettelijk erkende getuigschrift ‘Master Management and Innovation’ en mag je de internationaal erkende titel Master of Arts (MA) voeren. Het getuigschrift wordt afgegeven door Hogeschool NCOIHogeschool NCOI is in het kader van de WHW (Wet op het hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek) bevoegd om graden (Bachelor/Master) te verlenen.

Hoe rond ik de master af?

De Masterclasses worden getoetst middels een schriftelijke eindopdracht. Daarnaast dien je  deelgenomen te hebben aan de praktijkbijeenkomsten en de aanvullende praktijkopdrachten met een voldoende te hebben afgerond. Je rondt de Master Management en Innovatie af met een eindscriptie. Je krijgt hiervoor een persoonlijke scriptiebegeleider toegewezen. De scriptiebegeleider ondersteunt en begeleidt je naar een optimaal resultaat. Bij je docent kun je terecht voor inhoudelijke vragen en feedback. Onze vakdocenten zijn verbonden met de academische wereld, zijn werkzaam in verschillende profit- en non-profitorganisaties en kennen de meest recente vakliteratuur. Hierdoor zijn ze in staat je werk deskundig te beoordelen.

Examenkosten

De examenkosten worden samen met het lesgeld in rekening gebracht. Je betaalt lesgeld en examenkosten volgens de door jou gekozen betaalfrequentie. Je doet pas examen wanneer jij er klaar voor bent.

De examenkosten bedragen € 113,33 per maand.

Lesgeld

Termijnen 24 Maanden
Lesgeld per termijn € 495,00
 • Inschrijfgeld en dossiervorming € 150,-
 • * is het aanbevolen studietempo

Korting op software, hardware en meer via Surfspot!

surfspot websiteAls je studeert bij NTI krijg je hoge kortingen op officiële software, hardware en andere ICT-producten via Surfspot. Zo kun je bijvoorbeeld 80% korting krijgen op Office, tot 50% korting op Photoshop en heb je een virusscanner vanaf €5,-. Dat maakt studeren bij NTI nog voordeliger.

Leven lang leren krediet: Nu studeren, straks betalen

Lenen via DUO mogelijk stickerWil jij deze opleiding heel graag volgen, maar heb je daar het geld niet voor? Dan hebben we goed nieuws, je kunt het les- en examengeld bij DUO tegen zeer gunstige voorwaarden lenen. Zo kun je direct aan jouw opleiding beginnen. Na je studie heb je 15 jaar de tijd om terug te betalen. Lees meer over de actie

Studiegids ontvangen

Je ontvangt de gids binnen enkele minuten in je mailbox.

Vul postcode en huisnummer in

Er zijn geen straat en plaatsnaam gevonden voor deze postcode. Je kunt je straat en plaatsnaam handmatig aanpassen.

Om je te helpen bij jouw studiekeuze kunnen wij je via e-mail of telefoon benaderen. Door dit formulier te verzenden geef je hier toestemming voor, je toestemming kun je ieder moment weer intrekken. Bekijk ook gerust onze privacyverklaring.

^ Terug naar boven

Bekijk de desktopweergave van nti.nl