Het lijkt erop dat je geen mobiel apparaat gebruikt. Klik hier als je liever de reguliere website bezoekt.

MBO Onderwijsassistent Klassikaal

25% Korting
Lesgeld
€ 139,88 p/m
Beoordeling
Diploma
Erkend mbo-diploma
Niveau
Mbo
Erkenningen  
Ministerie van OCW

MBO Onderwijsassistent Klassikaal

Werk jij graag met kinderen of jongeren en wil jij een belangrijke rol spelen in hun ontwikkeling? En wil je daarnaast graag vaste contactmomenten en intensieve begeleiding tijdens je studie? Dan is MBO Onderwijsassistent Klassikaal iets voor jou!

Jouw voordelen

  • Officieel erkend mbo-diploma
  • Intensieve begeleiding
  • Klassikale lessen van docenten
  • Voordelig lesgeld inclusief lesmateriaal
  • Klassen van maximaal 25 studenten

Wat leer je en waar werk je?

Tijdens de klassikale opleiding Onderwijsassistent leer je onderwijsprocessen begeleiden. Hierbij kun je denken aan het organiseren van een excursie, het verzamelen van lesmateriaal en het bewaken van de onderwijskwaliteit. Na afloop kun je aan de slag op een basisschool, in het speciaal onderwijs of voortgezet onderwijs. Meer weten? Vraag de gratis studiegids aan!

Locaties

Alle lessen worden weer op locatie gegeven. Je krijgt 1 keer per maand les van de beste vakdocenten op een locatie bij jou in de buurt. Wanneer de locaties en tijdstippen bekend zijn voor deze klassikale opleiding, dan vind je deze informatie hieronder. 

Lesdag Lestijden Frequentie Inschrijven tot 1e college
Lesdag Lestijden Frequentie Inschrijven tot 1e college
Lesdag Lestijden Frequentie Inschrijven tot 1e college

Examens van de klassikale opleiding Onderwijsassistent

De opleiding  bevat theoretische examens en daarnaast examens die je tijdens de stage aflegt: de Proeven van Bekwaamheid.

Elke dag digitaal examen doen

Je kunt zelf bepalen waar en wanneer je examen wilt doen. Het merendeel van de examens bij NTI MBO-College wordt dagelijks digitaal op tal van locaties door heel Nederland afgenomen. En als je een keer niet direct voor je examen slaagt, kun je snel weer een herexamen inplannen. Dit biedt jou optimale flexibiliteit! Lees hier meer over de digitale examens.

Je ontvangt een officieel erkend mbo-diploma

De opleiding MBO Onderwijsassistent Klassikaal van het NTI MBO-College is wettelijk erkend door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen. Dit betekent dat je een officieel mbo-diploma ontvangt als je de opleiding afrondt. Bekijk meer over de kwaliteit van het NTI MBO-College.

Doorstuderen?

De opleiding MBO Onderwijsassistent is een niveau 4-opleiding. Na afloop kan je ervoor kiezen een HBO-opleiding te volgen, bijvoorbeeld HBO Bachelor Pedagogiek.

Examenkosten

De examenkosten worden samen met het lesgeld in rekening gebracht. Je betaalt lesgeld en examenkosten volgens de door jou gekozen betaalfrequentie. Je doet pas examen wanneer jij er klaar voor bent.

De examenkosten bedragen € 65,28 per maand op basis van het aanbevolen studietempo.

Deze kosten zijn inclusief de NTI theorie- en praktijkexamens, de proeven van bekwaamheid (indien van toepassing) en de eindbeoordeling van de stage. 

Lesgeld

Termijnen 18 Maanden
Lesgeld per termijn € 186,50
Nu met 25% korting € 139,88
  • Inschrijfgeld en dossiervorming € 50,-
  • 5% korting bij betaling ineens
  • * is het aanbevolen studietempo

Korting op software, hardware en meer via Surfspot!

surfspot websiteAls je studeert bij NTI krijg je hoge kortingen op officiële software, hardware en andere ICT-producten via Surfspot. Zo kun je bijvoorbeeld 80% korting krijgen op Office, tot 50% korting op Photoshop en heb je een virusscanner vanaf €5,-. Dat maakt studeren bij NTI nog voordeliger.

Studiegids ontvangen

Je ontvangt de gids binnen enkele minuten in je mailbox.

Vul postcode en huisnummer in

Er zijn geen straat en plaatsnaam gevonden voor deze postcode. Je kunt je straat en plaatsnaam handmatig aanpassen.

Om je te helpen bij jouw studiekeuze kunnen wij je via e-mail of telefoon benaderen. Door dit formulier te verzenden geef je hier toestemming voor, je toestemming kun je ieder moment weer intrekken. Bekijk ook gerust onze privacyverklaring.

^ Terug naar boven

Bekijk de desktopweergave van nti.nl