Het lijkt erop dat je geen mobiel apparaat gebruikt. Klik hier als je liever de reguliere website bezoekt.

Brancheopleiding Schoonheidsspecialist Klassikaal

25% Korting
Lesgeld
€ 168,00 p/m
Diploma
Branchediploma
Niveau
Mbo
Erkenningen  
Ministerie van OCW

Brancheopleiding Schoonheidsspecialist Klassikaal

Tijdens de klassikale opleiding Schoonheids-specialiste van het NTI leer je in de praktijk alles over de verzorging en cosmetische behandeling van gelaat, lichaam, handen en voeten. Iets voor jou? Lees snel verder of schrijf je direct in.

Jouw voordelen

  • Klassikale lessen bij jou in de buurt
  • Voordelig lesgeld incl. officiële vakliteratuur
  • Ontvang een branche erkend diploma!

Vind je het leuk om mensen er mooier uit te laten zien en vind je het prettig om intensief begeleid te worden tijdens je studie? Dan past de opleiding Schoonheidsspecialiste Klassikaal bij jou!

Wat leer je en waar werk je?
Tijdens de Brancheopleiding Schoonheidsspecialist komen onder meer de volgende onderwerpen aan bod: gelaatsbehandeling, lichaamsbehandeling en cosmetische hand-, nagel- en voetverzorging Ook bereiden we je voor om een eigen salon te beginnen: je leert de basis van ondernemingsvaardigheden. Vraag de gratis studiegids aan voor meer informatie!

Locaties

Alle lessen worden weer op locatie gegeven. Je krijgt 1 keer per maand les van de beste vakdocenten op een locatie bij jou in de buurt. Wanneer de locaties en tijdstippen bekend zijn voor deze klassikale opleiding, dan vind je deze informatie hieronder. 

Lesdag Lestijden Frequentie Inschrijven tot 1e college
Lesdag Lestijden Frequentie Inschrijven tot 1e college
Lesdag Lestijden Frequentie Inschrijven tot 1e college
Lesdag Lestijden Frequentie Inschrijven tot 1e college

Ontvang een branche erkend diploma

De Brancheopleiding Schoonheidsspecialist Klassikaal bereidt je voor op het TCI examen Schoonheidsspecialist. Na succesvolle afronding van het examen ontvang je het 'Branchediploma Schoonheidsspecialist, wat erkend is door de onderwijsinspectie en ANBOS, de brancheorganisatie voor schoonheidsverzorging. Met het diploma op zak kun je je laten registreren bij ANBOS, waardoor jij laat zien dat je een erkend gediplomeerde schoonheidsspecialist bent.

Examens van de opleiding Schoonheidsspecialiste

De examinering voor de theorie- en praktijkexamens van het diploma Schoonheidsspecialist vindt plaats door TCI (Stichting Toets Centrum Intereducatief). Kijk op www.tci-examens.nl voor meer informatie over de examens en de examenkosten.

Waar kun je aan de slag na de opleiding Schoonheidsspecialiste?

Met het branchediploma ‘Schoonheidsspecialist’ op zak kun je uitstekend je eigen salon beginnen. Wij raden je dan wel de opleiding Basiskennis Ondernemerschap van NTI aan, waarin je de noodzakelijke kennis opdoet voor het starten van je eigen bedrijf. Je kunt natuurlijk ook aan de slag bij een schoonheidssalon.

Lesgeld

Termijnen 12 Maanden
Lesgeld per termijn € 224,00
Nu met 25% korting € 168,00
  • Inschrijfgeld en dossiervorming € 50,-
  • 5% korting bij betaling ineens
  • * is het aanbevolen studietempo

Korting op software, hardware en meer via Surfspot!

surfspot websiteAls je studeert bij NTI krijg je hoge kortingen op officiële software, hardware en andere ICT-producten via Surfspot. Zo kun je bijvoorbeeld 80% korting krijgen op Office, tot 50% korting op Photoshop en heb je een virusscanner vanaf €5,-. Dat maakt studeren bij NTI nog voordeliger.

Studiegids ontvangen

Je ontvangt de gids binnen enkele minuten in je mailbox.

Vul postcode en huisnummer in

Er zijn geen straat en plaatsnaam gevonden voor deze postcode. Je kunt je straat en plaatsnaam handmatig aanpassen.

Om je te helpen bij jouw studiekeuze kunnen wij je via e-mail of telefoon benaderen. Door dit formulier te verzenden geef je hier toestemming voor, je toestemming kun je ieder moment weer intrekken. Bekijk ook gerust onze privacyverklaring.

^ Terug naar boven

Bekijk de desktopweergave van nti.nl