Het lijkt erop dat je geen mobiel apparaat gebruikt. Klik hier als je liever de reguliere website bezoekt.

Belastingwetgeving

50% korting + Cadeau naar keuze
Lesgeld
€ 25,03 p/m
Studielast  
5 uur/week

Belastingwetgeving

Om belastingaangifte te doen voor een organisatie, is het van belang om de wetgeving omtrent belastingen goed te kennen. Denk aan de belangrijkste bepalingen van de Algemene Wet inzake Rijksbelastingen en de Wet op de inkomstenbelasting 2001. Tijdens deze cursus leer jij de belangrijkste belastingwetgevingen en gerelateerde termen. Zo kun jij moeiteloos een belastingaangifte doen. Start vandaag nog en haal het erkende diploma van de Nederlandse Associatie van Examinering!

Jouw voordelen

 • Officieel erkend Associatie-diploma
 • In 3 maanden af te ronden
 • Geen vooropleiding nodig
 • Inclusief lesmateriaal
 • Erkende onderwijsinstelling

Studieprogramma

Tijdens de opleiding komen de volgende onderwerpen aan bod:

 • Algemene wet inzake rijksbelastingen
 • Wet op de loonbelasting 1964
 • Wet inkomstenbelasting 2001
 • Wet op de omzetbelasting 1968

Erkend examen Belastingwetgeving

logo associatie 250x80De cursus leidt je op tot het erkende examen Belastingwetgeving niveau 5 dat wordt afgenomen door de Nederlandse Associatie voor Examinering. Dit examen kun je dagelijks op tal van locaties in Nederland maken en boek je wanneer jij er klaar voor bent. Als je slaagt, ontvang je het diploma Belastingwetgeving. Voor meer informatie over het examen verwijzen wij je naar www.associatie.nl

€ 25,- voordeel op de examenkosten

Met een diploma op zak maak jij meer kans op de arbeidsmarkt. Om het behalen van een diploma te stimuleren, geeft NTI je daarom een speciale korting cadeau van € 25,- per examen. Je betaalt dus geen € 209, maar € 184. Dit is een unieke kans, want NTI is de enige opleider waarbij je dit voordeel krijgt. De examenkosten betaal je tegelijk met het lesgeld aan NTI.

Doorstromen na MBA Belastingwetgeving

Na MBA Belastingwetgeving kun je ervoor kiezen om verder te gaan met de overige MBA-modules: Kostencalculatie, Financiering en Bedrijfsadministratie. Wanneer je alle vier de MBA-modules gehaald hebt, heb je recht op het veelgevraagde diploma Moderne Bedrijfsadministratie (MBA).

Examenkosten

De kosten van de examens worden samen met het lesgeld in rekening gebracht. Je betaalt lesgeld en examenkosten volgens het door jou gekozen studietempo.

De examenkosten bedragen € 61,33 per maand op basis van het aanbevolen studietempo.

Lesgeld

Termijnen 3 Maanden
Lesgeld per termijn € 66,75
Nu met 50% korting € 33,38

Andere mogelijkheden:

 • 2 Maanden: € 100,10 € 50,05
 • 4 Maanden: € 50,05 € 25,03
 • De inschrijfkosten zijn € 35,-
 • 5% korting bij betaling ineens
 • * is aanbevolen studietempo

Korting op software, hardware en meer via Surfspot!

surfspot websiteAls je studeert bij NTI krijg je hoge kortingen op officiële software, hardware en andere ICT-producten via Surfspot. Zo kun je bijvoorbeeld 80% korting krijgen op Office, tot 50% korting op Photoshop en heb je een virusscanner vanaf €5,-. Dat maakt studeren bij NTI nog voordeliger.

Nu cadeau naar keuze bij inschrijving

Profiteer nu van een cadeau geheel naar keuze. Je kunt kiezen uit ruim 70 producten of uitjes. Kies jij een Rituals cadeaubon, een leuk tijdschrift of breid je liever je keukenset uit? 

Welkomstcadeau naar keuze bij NTI

Zorg dat je er op tijd bij bent, want op = op. Lees meer over de actie

Studiegids ontvangen

Je ontvangt de gids binnen enkele minuten in je mailbox.

Om je te helpen bij jouw studiekeuze kunnen wij je via e-mail of telefoon benaderen. Door dit formulier te verzenden geef je hier toestemming voor, je toestemming kun je ieder moment weer intrekken. Bekijk ook gerust onze privacyverklaring.

^ Terug naar boven

Bekijk de desktopweergave van nti.nl